Tekstboks: -----Oprindelig meddelelse-----
Fra: Michael  @ …...dk
Sendt: 30. august 2007 10:42
Til: palle@hypnose-vejle.dk
Emne: En hilsen fra en taknemmelig klient i Grenå

Kære Palle
30 august 2007

Tusinde tak for din hjælp, jeg har det fortsat godt og bruger flittigt din selvhypnose CD dagligt!
Jeg har længe tænkt på at ville sende dig en taknemmelig hilsen og har nu endelig fundet tid til det.
Når jeg tænker tilbage på de første 6 måneder i år med dyb depression og selvmordstruende tankemønstre, er der en verden til forskel på hvordan jeg har det nu og dengang.
Jeg boede nærmest under jorden i de måneder, så meget at folk i byen troede jeg var flyttet fra Grenå! En sort-sort tid.

Jeg begyndte at interessere mig for hypnose som en løsning på min depression og kontaktede (pr email) en række hypnoterapeuter i Jylland og på Sjælland.
En del vendte tilbage og tilbød deres hjælp.

Den første der kontaktede mig, var Jean Felix i Århus. Jeg tænkte at kva han var den første og praktiserede så tæt på Grenå, måske ville være sagen.
Efter 4 gange hos ham og 3000 kr. fattigere, uden nogen synderlig forbedring og med udsigt til 20-30 behandling á 500 (for 15 minutter!!!!), var jeg slemt skuffet.
Jean Felix er så tydelig en pengemaskine, hvor hovedformålet ikke er at hjælpe, men at fastholde folk i den tro at det langsomt vil blive bedre, med de metoder som Jean Felix familien har anvendt i mange år....

Jeg blev kontaktet af dig og selvom der var en måneds ventetid og langt fra Grenå til Vejle, har det været alle pengene værd!!
Du er en yderst kompetent, åben, varm og næstekærlig behandler, som oprigtig vil hjælpe mennesker af med deres problemer. At det virker kan man bare se ved de mange takkebreve du har modtaget.
Prisen er 800 for nærved 2 timer, skræddersyet til den enkelte.
Jeg var hos dig 4 gange og det har ændret mit liv, så endnu engang tusinde tak Palle.


Med kærlig hilsen

Michael

 

Tekstboks: To: palle@hypnose-vejle.dk

Tekstboks: Sent: Wednesday, September 02, 2009 9:52 AM

Hej Palle.
 
Ja nu har jeg så været til hypnose hos dig to gange for depression, socialfobi og angst, og for hunne Palle du er jo blevet min redningsmand:-) Jeg og hele min familie er dig evig taknemmelig. Efter jeg havde været hos dig anden gang i går, har jeg fået totalt mod på livet igen og glæder mig helt vildt til at komme i gang med at leve det.
 
Efter 2,5 års isolation fra omverdenen og hvor en lykkelig tilværelse virkede totalt uopnåelig, har jeg nu allerede svært ved at forstå at man kan miste sin livsglæde i den periode. Jeg
har ikke kunne hente min dejlige datter fra børnehaven, har ikke kunne tømme postkassen, har ikke kunne være med til familie sammenkomster osv.
I går var vendepunktet i mit liv, og jeg hentede søreme min datter fra børnehaven igår:-):-):-) og hun var så glad for det.
 
Så endnu engang tak, og jeg glæder mig til at se dig igen.
 
Varmest Claus

From  Claus ...

Depression og angst

Tekstboks: ----- Original Message -----

Tekstboks: From: Mia

Tekstboks: To: palle@hypnose-vejle.dk

Tekstboks: Sent: Tuesday, September 15, 2009 12:46 PM

Tekstboks: Subject: En stor tak

Kære Palle.
 
Ja, så kom min mand ( Claus … ….) atter hjem efter en behandling hos dig....og jeg kan ikke takke dig nok for at have fået min "gamle" Claus igen...
Tænk engang på alle de år vi nu har brugt på svære tider og mange grædte tårer...det kan slet ikke beskrives...og så, efter bare 3 gange, ja faktisk efter de kun 2 gange, der fik jeg bare en anden mand hjem, som pludselig vågnede op hver morgen og startede med at give mig et morgen kram hvad han ikke har kunnet i snart 1½ år....og overskud til at
hente vores datter Julie, til at være min mand og en fantastisk far med et overskud til børnene igen, ja forandringerne er uendelige lange og det er virkelig din fortjeneste... tusind tusind tak... jeg ved snart ikke hvordan man kan takke dig nok.
 
Jeg glemmer ikke den søndag hvor jeg fandt din hjemmeside og skrev (uden for din åbningstid ) af ren og skær håbløshed til systemet...bare for at se om vi der kunne skaffe noget hjælp..og du så kort tid efter skriver tilbage til mig at du helt sikkert kan hjælpe Claus...ja der havde man det
sådan at der jo ikke skete noget ved at prøve...alt andet havde jo mislykkedes så hvorfor ikke... og så, næsten for godt til at være sandt, så har du reddet vores hverdag.
 
Kunne forstå på Claus at der idag er en dårlig fokus på hypnose og at Claus ville skrive til den Journalist som havde skrevet en negativ beretning om faget.... ja, har faktisk tænkt på at kontakte Basta, for at lægge vægt på den situation som Claus har været i, og hvordan han er blevet kastet rundt i systemet og ikke har mødt forståelse nogen steder og hvis
jeg måtte for dig, ville jeg fortælle vores historie om hvordan hypnosen har hjulpet os på den fantastiske måde. Vi har nemlig ofte snakket om herhjemme hvor forfærdeligt det er med alle de mennesker som har en depression og som bliver overladt til sig selv...så det er jo 2 historier i samme.
 
Jeg vil ihvertfald til hver en tid ( og har allerede gjort det ) anbefale dem jeg kender, som går med skelleter i skabet, at tage kontakt til dig, for du er da helt fantastisk ;o)
 
Igen 1000 tak for det du har gjort, og jeg kigger jo nok selv
op til dig med nogle af mine laster....( har en enorm sød tand, fødevareallergi, og ja, så er mit selvværd nok ikke så godt at det gavner noget :o)    ) 
 
 
Med venlig hilsen
 
Mia

PeakCounter