Tekstboks:  RYGESTOP

Mange mennesker ryger på en følelse …. God følelse ….en belønning ….vrede ….angst ….sorg …. Ked af det hed ….spænding ...lavt selvværd mv.

Uden du tænker over det … er det på bestemte tider, som efter en middag ….kaffepause ….eller hvor du skal udføre noget spændende ….alvorligt ...noget kedeligt.

Denne følelse / vane skal ud, ellers  ” hopper du igen på tobakken ”

Tekstboks: Rask  lunge
Tekstboks:  Rygelunge

Kære Palle.

 

Den 16. januar 2005 fik jeg 2 behandlinger mhp. rygestop i din konsultation. Jeg har indtil da været en moderat ryger, dvs. 10-15 cigaretter dagligt i 20 år, så det var noget af en opgave du fik dig. Men, her et halvt år efter, er jeg TOTALT røgfri, men endnu bedre, TOTALT abstinentfri. Og det er ikke fordi det har skortet på livskriser for mit vedkommende, jeg har netop mistet min storesøster, 40 år gammel, som er død efter et halvt års cancersygdom, men ikke engang i dette forløb har trangen meldt sig trods det, at den øvrige familie sad og røg. Så ja, jeg kan blot sige, at jeg betragter mig selv som ikke-ryger, og tror aldrig jeg vil få trangen igen. Jeg kan endda sidde og hygge mig socialt i kantinen på mit arbejde, selvom der bliver røget tæt, så du har virkelig ramt de rigtige tråde. Tusind tak endnu engang.

 

Mange hilsner

 

 

John

Tyktarmskatar / forstoppelse / stress

Stress, dårlige arbejdsforhold, ægteskabelige problemer, kollegiale forhold, økonomiske problemer mv.  Giver spændinger i underlivet.    ( Kroppens måde at sige på …. Der er noget galt.)

er medvirkende til at alt knuger sig sammen,  giver forstoppelse og kan i yderste tilfælde …  sætte sig til kræft.

 

Tekstboks:  KRÆFT

Fra: Preben Hansen [mailto:phansen@..............l.dk]
Sendt: 27. februar 2006 16:51
Til: palle@hypnose-vejle.dk
Emne: Kræft

Preben Hansen har som han selv skriver kræft, er opereret og fået kemo.

 

Selvfølgelig har og kan jeg ikke love helbredelse på kræft…. Men jeg kan være med til at ændre en kræftpatients negative tankegang til positiv, det er meget vigtigt.

Når en kræftpatient slår øjnene op om morgenen….. Er tanken, - nå jeg fik lov, at leve en dag mere… men hvor længe. DET ER EN NEGATIV PÅVIRKNING AF UNDERBEVIDSTHEDEN.

 

Ved hjælp af hypnose og hypnoterapi….kan du omprogramere tankerne til POSITIV PÅVIRKNING AF UNDERBEVIDSTHEDEN, bl.a  ved hjælp af en  CD,  du skal lytte til et par gange om dagen.  På den måde, får du at vide igen og igen, at du kan besejre kræftcellerne i kroppen ved at lukke for blodtilførslen til disse celler. Det er blodet som fører næring, vitaminer, frisk ilt osv. til cellerne.  Kræftcellerne ” æder alt ” så det kan brede sig,  det gør, at du bliver tappet for energi og overskud i din hverdag.

Med din egen indre kraft og viljestyrke…. lukkes der af til disse kræftceller, så de ingen næring får….de visner,  dør og erstattes af nye friske celler.

 

3 til 4 behandlinger skal der til først, for at  få indre negative påvirkninger fra hverdagen væk. Det kan være stress, sorg, vrede, uro, angst, irritationer og lignende, som giver en følelsesmæssig negativ påvirkning i din hverdag,   - uden du selv tænker over det.

 

Hej Palle

Jeg er en mand på 44 år der har nu i et år haft lunge-kræft med spredning til knoglerne. har i det år prøvet flere slags kemo og strålebehandlinger.

Jeg har været hos Palle 6 - 8 gange men har nu også en CD som Palle har lavet - så jeg daglig kan få hypnose/visualisere selv -  Ved hjælp af hypnosen opnår jeg en indre ro, velvære og får mere overskud i hverdagen og sidst men absolut ikke mindst - tror jeg på at jeg "indefra" kan være med til at bekæmpe kræften.

jeg kan meget anbefale hypnose.

Mvh

Preben Hansen 

Tekstboks: Fra: cecilie  [mailto:Cecilie@ ……....dk] 
Sendt: 8. januar 2007 19:31
Til: palle@hypnose-vejle.dk
Emne: hypnose

Hej Palle.

ja nu er julen og nytåret veloverstået. Siden jeg var hos dig, har jeg ikkke rørt sodavand, is og mc donalds mad. Det med slikket har været lidt svært her i julen, men jeg kom igennem uden at tage særlig meget på. Selvom jeg selv synes jeg gav mig selv lov, men tror ikke jeg har spist noget i nærheden af hvad jeg gjorde sidste jul. Slik aftener er også helt blevet sløjfet, jeg har jo ikke det samme behov som før. DEJLIGT. For første gang i mit liv har jeg kontrol over hvad, jeg putter i munden
. Jeg er også begyndt i motions center ca 3 gange om ugen, så vægten går langsomt men sikkert nedad.

Ang. min eksem har jeg desværre ikke rigtig følt nogen forandring, måske pga. det med min livs ændring har fyldt mere for mig.

Jeg vil endnu en gang sige 1000 tak for hjælpen.

Knus cecilie.

Hej PalleTekstboks: Fra: Connie …... [mailto:connie……..8@.......com] 
Sendt: 25. august 2007 12:58
Til: palle@hypnose-vejle.dk
Emne: rygestop jubii det lykkes

Nu har jeg været røgfri i  6 måneder og det er bare så lækkert. Det var også en fed oplevelser at være i hypnose -  Så 1.000 tak for jeg er røgfri nu.

 

 

Knus Connie

Du har været på utallige slankekure… har tabt dig,  -  men vægten stiger igen.

Igen er det en følelse du spiser på… ked af det hed ...sorg ….mobning ...vrede ….angst ….lavt selvværd ...irritation ….belønning.

Du søger trøst ….kærlighed ...varme ….tryghed …. Og når du spiser, får du det bedre, men den negative følelse er ikke ude af dit sind.

Få følelsen ud med hypnose og hypnoterapi...gå på slankekur ….og du vil bevare din idealvægt, som du ønsker.

3 til 4 behandlinger kræver det.

Fra: henriette  [mailto:  @mail.dk]
Sendt: 8. august 2005 10:26
Til: palle@hypnose-vejle.dk
Emne: Vægttab !

Kære Palle.

 

Her efter 2 måneder fra jeg modtog sidste behandling mht. trangen til søde sager hos dig, er det gået over al forventning. Vægtmæssigt er der røget en 2-3 kg, så det går stille og roligt ned ad bakken og jeg er rigtig godt tilfreds. Bare det, at der er blevet ”slukket” for den indre trang, som konstant pressede sig på, det er en total befrielse. Jeg føler nu, at det er mig, der suverænt bestemmer, hvornår jeg skal indtage søde sager, det er skønt at have kontrollen over sig selv igen. Og som en bigevinst har du hjulpet mig af med 20 års neglebidderi, det kan ikke være bedre. Tusind tak for din hjælp Palle, du skulle have en medalje.

 

Bedste hilsner

Henriette

Palle

 

Et rigtig godt nytår til dig.

 

Jo – jeg har det rigtig godt, og er kommet rimeligt igennem jul og nytår hvad vægten angår, ellers har det været en rigtig god højtid krydret med en tilpas mængde af familie samvær. Der kunne godt lige have været et par fridage mere.

 

Hvad angår vægten her i julen, steg den med 2½ - 3 kg., men de er væk igen. Så det betragter jeg som en god start på det nye år, hvor der gerne skulle ske en del mere på vægtfronten.

Da jeg startede hos dig den 21. marts 2005 vejede jeg 115 kg. og i dag ligger jeg og svinger lige over og lige under de 100 kg. Jeg medsender en graf som viser forløbet siden den 21. marts.

Det virker som om, der er en for mig svær linie ved de 100 kg., som jeg har svært ved at komme under/holde mig under, så det er det næste, som der skal arbejdes med.

 

Mht. ”arbejdes med” har jeg dårlig samvittighed, for jeg husker meget tydelig den sidste gang jeg var hos dig, og vi snakkede om at det var vigtig at få gang i selvhypnosen og noget mere motion, og det var jeg fuldt ud enig i og meget overbevist om, at jeg skulle i gang med. Jeg har på de 2 områder svigtet totalt, da jeg ikke er kommet i gang med noget af det, så min tro/overbevisning på disse områder må ikke have været så stor som jeg selv troede.

 

En af de andre ting som var en medvirkende til min høje vægt, var et alt for stor slik forbrug. På det område vil jeg rose mig selv, og give mig selv topkarakter, for siden den 21. marts har jeg ikke spist et eneste stykke slik (vingummi, lakrids, bolsjer eller andet), og det har jeg meget let ved at sige nej til. I julen blev det til nogle enkelte stykker marcipan, men det kunne jeg fint styre, så det blev kun til disse få stykker. På det område tror jeg virkelig at hypnosen har hjulpet mig, hvad den helt sikkert også har gjort på vægt-området. Mht. at spise går det nogenlunde (morgen og frokost), jeg tænker meget over hvad jeg spiser og portions størrelserne, men det er stadigvæk aftensmåltidet der er det sværeste hvad angår portion størrelse, selvom det ”fornuftige” hele tiden er i tankerne, men her vinder ”den dårlige spise en portion mere vane” lidt for ofte.

 

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hypnosen har hjulpet mig, og jeg er stadigvæk fuldt overbevist om at selvhypnose, vil være en meget vigtig og nyttig ting for mig at lære/komme i gang med.

Som du kan se, så har jeg 2 vigtige/store punkter som jeg skal i gang med.

 

Det var lidt om hvordan det er gået siden marts sidste år.

 

Ha’ det godt.

 

Hilsen

Helge

Fra: Hanne [mailto:       @vejleamt.dk]

Sendt: 2. januar 2006 10:51

Til: Palle

Emne: Godt Nytår

 

Hej Palle

 

Jo hypnosen har helt sikkert hjulpet mig - ikke således at det virkede 100% lige med det samme - men efterhånden hen over sommeren har der været mærkbare ændringer på min måde at håndtere forskellige ting i min dagligdag

- f.eks

 

Jeg har tabt 15 kg  -  og det uden større besvær - kager, slik, desserter er ikke nødvendige mere - og jeg har en forventning om at vægten fortsætter nedad Jeg vender ikke problemer og følelser indad på samme måde som før - er bedre til at se hvornår det bare er almindelige problemer i nuet, der skal findes en løsning på Jeg er mere uadvendt - og ikke så sårbar På en måde oplever jeg at jeg er blevet fri af nogle tænke- og handlemønstre / af de gamle "lig i lasten"- ihvertfald er jeg på vej i en udvikling som jeg godt kan lide og som har en positiv virkning i min dagligdag - så jo hypnosen har helt sikkert haft en effekt.

 

Jeg skal igang med en større efteruddannelse her i 2006 - en efteruddannelse som skal klares samtidig med at jeg passer mit arbejde på fuld tid - så jeg ved jeg der får brug for alle mine ressourcer vedr. koncentration, stukturering, stresshåndtering - så det er meget sansynligt at du der hører fra mig igen.

 

Så også godt nytår til dig Palle.

 

med venlig hilsen Hanne

 

 

Tekstboks: To: palle

Tekstboks: Sent: Sunday, October 11, 2009 12:13 AM

Tekstboks: Subject: Tilbagemelding

Tekstboks: Hej Palle.

Tekstboks: Det er nu 1 måned siden jeg har været over hos dig til behandling af kræsenhed. Jeg vil bare fortælle det stadig kører fint med at spise ting som jeg aldrig har kunnet få ned gennem min hals uden ubehag. Tak for hjælpen, er glad for at spise alt muligt og det der bliver serveret.

 

Tekstboks: Hilsen Susanne

Spiseforstyrelse

Vægtproblemer

Rygestop

Kræft

Kræsenhed

PeakCounter