Mange prøver at blive gravid, men lykkes ikke.

I mange tilfælde kan det være psyken, som medvirker til, at give blokeringer for undfangelsen. Det kan være sorg, vrede, ked af det hed, ikke at være god nok, ikke at slå til. Det kan være stress. Årsagen ligger gemt i underbevidstheden. Det er hypnosen med til at lukke op, får blokeringerne væk. Pludselig lykkes det…. Kvinden bliver gravid.

Hypnosen hjalp ungt par til at blive gravid

Jeg ville lige skrive og fortælle dig lidt gode nyheder: Jeg er nu endelig blevet gravid. Vi har i dag været inde til nakkefolds scanning.

Der er en baby og alt ser fint ud. Jeg er i uge 14 og har termin d. 10. December.

Det endte med at jeg blev gravid ved det sidste reagnsglas forsøg som vi var igennem i Marts måned.

I forbindelse med dette forsøg lyttede jeg dagligt til den CD jeg fik med efter hypnose behandlingerne og jeg tror bestemt på at det har haft en positiv indvirkning på resultatet.

Jeg / vi glæder os utroligt meget til at blive forældre.

Kærlig hilsen

June

Hej Palle,

Hej Palle!

 

Så er det ved at være meget lang tid siden jeg skrev sidst.

Men det går utrolig godt nu - har det godt i skolen og er meget gladere end jeg har været i lang tid

 

I skolen snakker jeg med de andre, og prøver at være den som starter samtalen.

jeg siger stadig ikke så meget som jeg nok burde i timerne, og det har min dansklærer da også kommenteret, men det er jeg sikker på også kommer.

I øvrigt mærker jeg sjældent noget til rødmen og svedige hænder længere så det er bare dejligt.

 

Det går også godt med Lars, og han hjælper mig meget. Han tager mig med til mange ting, hvor jeg jeg møder nye mennesker - og det gør at jeg bliver bedre og bedre til det.

 

Mht. Lisa og Gitte går det også rigtig godt. Jeg går jo ikke længere på skole med dem, så vi er alle tre sammen ca. en gang om ugen. Vi har det rigtig sjovt sammen og jeg kan slet ikke finde noget negativt ved dem længere.

 

Jeg kan også mærke en stor ændring når jeg f.eks. bare er nede i byen. Hvis jeg møder nogle jeg kender, får jeg ikke ondt i maven og kvalme over at skulle starte en samtale med dem , men bliver istedet glad for at se nogle af dem jeg måske ikke har set i lang tid. - Jeg slapper mere af alle steder og tænker sjældent over hvordan jeg ser ud, hvad andre tænker om mig, og om jeg nu gør det godt nok.

 

Ud over det har jeg også fået meget mere energi. Førhen har jeg tit bare set fjernsyn eller sat mig ved computeren efter skole, men nu har jeg alt for meget energi til det, og vil hellere ud og cykle, træne, eller være sammen med nogle veninder. Jeg isolerer ikke mig selv i samme grad som før - og det gør at jeg får større selvtillid for hver dag og at jeg ikke føler mig ensom. Jeg ved at der er en masse mennesker som holder af mig og det gør mig glad. Jeg nyder virkelig at være sammen med andre mennesker.

 

Jeg kunne næsten blive ved med at finde posetive ting Tusind tak for hjælpen Palle

 

Mvh Line

Generthed kan skyldes mange ting.

Én kan være...hvis der er flere søskende og de er mere fremtrædende...har fået lov til mere,  -  du står så der på sidelinien og  ” kigger på ” holder dig tilbage.

Fortsætter dette gennem en årrække, accepterer underbevidstheden dette og genertheden modnes mere og mere.

Mange mennesker lider af jalousi.  -  Er sygeligt jaloux på sin partner.  Græder …. Bliver nedtrykt. 

Jalousien kan opstå i barndommen… måske er der flere søskende… ældre som yngre. De bliver for fordelt og føler sig ” uden for ”. Jalousien opstår, bliver stærkere og stærkere med årene. Den partner man har, er måske lidt mere udadvendt … har en god evne til at komme i kontakt med andre mennesker.

- igen føler sig ” uden for ”

Forhøjet blodtryk:

Mennesker som er i stressede situationer på arbejde eller problemer på hjemmefronten, dårlig økonomi mv.

Der viser kroppen, at nu må der gøres noget, overhører man disse signaler, opstår der mange gange forhøjet blodtryk.   (vigtigt at kende kroppens måde at reagere på)

Hypnosen er en fantastisk hurtig måde, at få blodtrykket ned igen.

Seksualitetsproblem:

Mange har jeg hjulpet, både kvinder og mænd.

I de tilfælde, hvor det er psykisk, er én til to behandlinger nok.

PeakCounter